Úvod Novinky Osobnosti
Dara Rolins: Ako dieťa som dostala slobodu a dnes žijem svoj sen
Dara Rolins: Ako dieťa som dostala slobodu a dnes žijem svoj sen

Dara Rolins: Ako dieťa som dostala slobodu a dnes žijem svoj sen

Známa speváčka oslavuje jubileum. Blahoželáme.

Pripomeňte si rozhovor s ikonou českej a slovenskej hudobnej scény v relácii Trochu inak. Niet človeka, ktorý by na oboch brehoch Moravy nepoznal Daru Rolins.

Dnes (7.12.) oslavuje okrúhlych 50 rokov. Gratulujeme a želáme ešte veľa zdravia a množstvo hudobných inšpirácií.

Dara začínala ako malé dievčatko, kedysi ako Darinka Rolincová, ktorá spievala legendárne Zvonky štěstí po boku Karla Gotta.

Kariéra rodáčky z Bratislavy sa rozbehla raketovou rýchlosťou a jej prerod na dospelú Daru Rolins s nadšením sledovali zástupy fanúšikov.

„Začala som snívať už v štyroch, možno v piatich rokoch,“ reagovala Dara na konštatovanie o tom, že žije svoj sen.

Nielen speváčka, ale aj úspešná podnikateľka

Známa speváčka otvorene priznala, že aj keď sedela v porote speváckej šou, veľmi rýchlo vycítila, ktorí účastníci sa skutočne túžia venovať muzike a ktorí prišli len na popud svojich blízkych.

„Najhoršie sú nenaplnené ambície rodičov, ktorí svoje deti tlačia do niečoho, lebo vidia zisky a slávu.“

„Moji rodičia mi dávali veľkú slobodu a videli, že viem s týmito vecami narábať. A nebáli sa, že sa z toho zbláznim. A tým, že to prišlo rýchlo a skoro, som si na to zvykla. Aj na to, že ma ľudia spoznávajú, že im robí radosť, keď niekam vstúpim,“ zaspomínala si na začiatky Dara.

Dnes sa venuje nielen spevu, ale hovorí o sebe aj ako o podnikateľke – značke, ktorá pozná svoju cenu.

Keď raz otvorene porozprávala o svojich ziskoch časopisu, ktorý sa zaoberá financiami, bulvár vytrhol jej slova z kontextu a použil ich proti nej.

„Nie je to tak, že by som sa chválila, čo všetko robím a koľko zarobím. Nie je to ani v mojej povahe. Myslím, že za mnou stoja veci, skutky a moja robota,“ povedala Dara, ktorá má podľa vlastných slov pozitívny vzťah k peniazom a keď sa jej na zárobky pýta magazín o podnikaní, nemá problém povedať pravdu.

Foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia