Úvod Novinky Osobnosti
Soňa Müllerová navrhuje šperky, Dano Dangl lieta. Odhaľte záľuby známych tvárí
Soňa Müllerová navrhuje šperky, Dano Dangl lieta. Odhaľte záľuby známych tvárí

Soňa Müllerová navrhuje šperky, Dano Dangl lieta. Odhaľte záľuby známych tvárí

Viete, čomu sa vo svojom súkromí venujú obľúbené tváre RTVS? Prezradíme vám to.

Zrejme nikoho neprekvapí, že obľúbená moderátorka má k móde naozaj blízko. V začiatkoch svojej televíznej kariéry sa Soňa Müllerová dokonca venovala vlastnej módnej značke, ktorú však neskôr pre nedostatok času vypustila zo svojho života.

Dnes sa tvár relácie Dámsky klub k tejto vášni opäť vrátila – prostredníctvom vlastných šperkov. Šperky zo zlata a drahých kameňov sama navrhuje a s neskrývanou hrdosťou aj nosí.

Mullerova s dcérou, RTVS.jpg

Umenie ako zdroj radosti aj inšpirácie

Hviezdy zo seriálu Priznanie, Andrea Karnasová a Zuzana Norisová, zasvätili svoje životy umeniu. Andrea, úspešná herečka a absolventka bratislavského konzervatória, sa rozhodla pokračovať v štúdiu a nastúpila na Univerzitu Komenského v Bratislave, kde študuje estetiku.

Jej herecká kolegyňa a kamarátka, Zuzka Norisová, je nielen šikovná herečka, ale aj speváčka. Už viac ako desať rokov je členkou vokálnej skupiny Fragile, v ktorej pôsobí aj herečka Helena Krajčiová.

Umeniu sa vo voľnom čase rád venuje aj generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník. Ako povedal v rozhovore na Rádiu Slovensko, lásku k literatúre objavil už v detstve a dnes má doma veľkú knižnicu plnú kníh.

Nadýchnuť sa a zažiť slobodu

Večne usmiaty moderátor Martin Nikodým má naozaj netradičný koníček. Vo svojom voľnom čase sa venuje včelárstvu.

Nikodým, RTVS.jpg

Jeho kolega zo šou Milujem Slovensko Dano Dangl si pred niekoľkými rokmi splnil svoj veľký sen a po zložení pilotských skúšok začal brázdiť oblaky, v ktorých nachádza slobodu.

Aj sympatická moderátorka Simona Simanová sa venuje záľube, ktorá nie je celkom bežná. Simona sa venuje tzv. freedivingu, teda nádychovému potápaniu bez použitia prístrojov.

Simona prezradila, že bez športu si svoj život nevie predstaviť a pocit, keď sa pred ponorením zhlboka nadýchne, je na nezaplatenie.

Na šport nedá dopustiť ani Ivan Janko. Športový redaktor sa športu venuje nielen na televíznych obrazovkách, ale aj vo svojom živote. Vrcholová atletika mu priniesla dokonca dve medaily.

FOTO: Instagram / martinovevcely a muller.sona

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia