Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Finalistka Alenka sa stala porotkyňou. Odkaz pre Jožku a Petru
Finalistka Alenka sa stala porotkyňou. Odkaz pre Jožku a Petru

Finalistka Alenka sa stala porotkyňou. Odkaz pre Jožku a Petru

Sympatická pekárka z Pečie celé Slovensko sa ocitla na druhej strane koláčovej súťaže. Prečítajte si, čo povedala na adresu porotkýň z najsladšej šou.

Na Alenku Sabolovú si diváci RTVS spomínajú ako na energickú, večne usmiatu východniarku, kráľovnú makroniek, ktorá to v najsladšej šou Pečie celé Slovensko dotiahla až do finále.

Jej pekárske zručnosti z nej najnovšie spravili aj porotkyňu - Alenku pozvali na Deň otvorených dverí Rádia Regina Východ, aby rozhodovala v súťaži Koláč Rádia Regina.

"Bola to pre mňa obrovská skúsenosť," uviedla akčná cukrárka zo Sliepkoviec.

Alenka sa vyjadrila aj na adresu porotkýň Jožky Zaukolcovej a Petry Tóthovej, ktoré budú aj v druhej sérii Pečie celé Slovensko hodnotiť amatérskych pekárov a pekárky.

"Musím skonštatovať, že naše porotkyne Jožka Zaukolcová a Petra Tóthová to mali v šou Pečie celé Slovensko neskutočne ťažké. Ohodnotiť a vybrať najlepší koláč je naozaj umenie, lebo každý bol chutný a hlavne pripravený s láskou a očakávaním," napísala na svoj Instagram, kde pridala aj fotky zo súťaže.

Súťaž Koláč Rádia Regina sa konal v rámci 95. výročia rozhlasového vysielania z Košíc.

Máte chuť na koláč podľa Alenky? Inšpirujte sa receptami, ktorými zahviezdila v šou Pečie celé Slovensko.

25 50 75 90

Galéria

Alenka, PCS alena-pcs.jpg Pečie celé Slovensko - mrkvové dezerty, recept.jpg Pečie celé Slovensko, top 3 Semifinále PCS Ťahanie štrúdle.jpg
Foto: Instagram Alenky Sabolovej, RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia