Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Veľké finále sa blíži a pekárky sa vyberú na cesty. Ktorá dôjde najďalej?
Veľké finále sa blíži a pekárky sa vyberú na cesty. Ktorá dôjde najďalej?

Veľké finále sa blíži a pekárky sa vyberú na cesty. Ktorá dôjde najďalej?

Už túto nedeľu sa dozvieme meno absolútnej víťazky tretej série šou Pečie celé Slovensko. Na čo sa môžeme tešiť?

V Bernolákove to skutočne ožije. Bude sa spievať, tancovať, povzbudzovať a oslavovať. Nenechajte si ujsť najsladšiu párty tohto roka.

V areáli kaštieľa Theresia Chateau sa opäť stretne kompletná dvanástka súťažiacich tretej série, aby spolu podporili tri finalistky bojujúce o titul majsterky amatérskych pekárov. Najlepšie pekárky budú pri stane sprevádzať aj rodina, priatelia, známi a finalisti z minulých sérií. Bernolákovom sa bude ozývať radostné burácanie a šíriť vône napečených dobrôt.

PCS3-epi11-PidanyPhoto-03764.jpg

Juraj Bača vytiahne gitaru a spolu s Milanom Zimnýkovalom predvedú prerobenú verziu známej piesne. Jej refrén diváci poznájú ako pokrik finálovej dvanástky. "A my budeme vypekať až do samého rána," zaspieva celý pekársky zbor.

Kým sa finalistky zapotia pri svojich pultíkoch, vonku bude veselo. Paťo s Natachou sa po celý čas starali o hladné bruchá publika.

PCS3-epi11-PidanyPhoto-02724.jpg

Takmer svetové finále

Témou posledných troch výziev je cestovanie. Mirka, Timi a Luci nás prevedú naprieč celým svetom až napokon zavŕšia svoju púť v Bernolákove.

V osobnej ich čaká praktický koláč na cesty Travel cake.

V technickej upečú medovú tortu podľa originálneho arménskeho receptu. Do stanu zavíta špeciálny hosť. Vlastník tejto receptúry Gevorg Avetisjan príde, aby zadal a ohodnotil finálovú technickú výzvu.

V poslednej kreatívnej výzve vyskladajú trojposchodovú tortu, do ktorej vložia svoje cestovateľské sny.

Posledná epizóda bude veselá, ale aj napínavá. Nie všetko pôjde podľa predstáv a bude aj poriadne horúco.

Spolu s poslednou klapkou padnú slzy aj dojemné slová. Máte svoju víťazku? Držte jej palce už túto nedeľu 10. decembra o 20:30 na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia