Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Ukážem vám, ako na lístkové cesto. Patrik podporil finalistky
Ukážem vám, ako na lístkové cesto. Patrik podporil finalistky

Ukážem vám, ako na lístkové cesto. Patrik podporil finalistky

Už o dva dni odpálime očakávané finále tretej série šou Pečie celé Slovensko. Mirka, Timi a Luci sa poslednýkrát postavia k pekárskym pultom.
Do finále sa prebojovali desiatimi epizódami. Spolu upiekli 30 výziev a neuveriteľných 80 hodín. Pred nimi zostáva necelých desať hodín pečenia, ktoré rozhodnú o absolútnej víťazke.

Podporiť ich prídu všetci vypadnutí finalisti. Patrik na svojom Instagrame uverejnil krásne slová, ktoré zahrejú pri srdci.

„Toto sú 3 dámy, 3 finalistky, 3 pekárky, 3 najlepšie. Chcem ubezpečiť všetkých, aj tých, čo majú pocit, že vedia zhodnotiť ich výkony lepšie ako porotkyne, že všetky 3 si plným právom zaslúžia byť vo finále a porotkyne urobili správne rozhodnutia. Nezabúdajte, Pečie celé Slovensko spája,“ napísal Paťo pre všetkých, ktorí pochybujú o zostavenej finálovej trojici.

PCS3-finalistky.jpg

Tri výnimočné pekárky

Každej dáme venoval špeciálny odkaz.

Luci, milá a zhovorčivá mamina z Nitry presvedčila porotu najmä jedinečnou zlatou rybkou. Patrik mal o jej účasti jasno od začiatku. „Pamätám si, keď nám poslali zoznam finálovej 12-ky, tak som si pozeral Instagramy a hovorím si, toto bude isto finalistka a pozrite, je tam,“ napísal.

Divákom neuniklo jeho blízke priateľstvo s Mirkou. Veselá dvojica to spolu na pľaci vždy roztočila. Mirke odkázal tieto slová: „Moja pani suseda vpredu, moja krvná skupina, finalistka, ktorá sa každým dielom posúvala vpred.

Mladá študentka, ktorá zažiarila hneď v úvodnej epizóde svojou tortou pre mamu. Timi venovala Patrikovi srdiečko a na tento moment Paťo spomína. „Počas prvej kreatívnej výzvy prišla za mnou a hovorí mi, k tým krídlam sa ti hodí srdiečko, ja ti jedno dám a odvtedy mi pomáhala každú výzvu, srdiečko dala nielen na tortu, ale do celej súťaže.

Odborník na lístkové cesto

Na záver všetkým trom finalistkám sľúbil, že ich naučí pracovať s lístkovým cestom „Dievčatá, veľmi veľmi vám gratulujem, že ste to dotiahli tak ďaleko a veľmi vám to prajem, všetky 3 ste úžasné a už teraz ste vyhrali. Teším sa, keď ma naučíte piecť harlekýn a ja vám ukážem ako na lístkové cesto.“

Ak ste sledovali šou, tak si určite spomínate na epizódu, v ktorej sa Patrik zapísal ako odborník na lístkové cesto. Tento vtip zo strany moderátorov sa zaradil medzi úsmevné momenty tretej série šou Pečie celé Slovensko.

Sledujte ďalšie úsmevné, veselé aj dojímavé momenty. Už túto nedeľu 10. decembra o 20:30 na Jednotke. Ideme do finále.


25 50 75 90
Zdroj: Instagram @pa3kove_dobroty

Živé vysielanie ??:??

Televízia