Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Finalistka Mirka. Toto je jej ďakovná reč po skončení šou
Finalistka Mirka. Toto je jej ďakovná reč po skončení šou

Finalistka Mirka. Toto je jej ďakovná reč po skončení šou

V ďakovnej reči prezradila, ktorý známy pekár jej prorokoval účasť vo finále najsladšej šou.

Po hrbolatej ceste do finále kráčala vždy s úsmevom na tvári. Bojovnosť a dobrá nálada ju neopúšťali ani v kolách, v ktorých sa jej nedarilo . Každou ďaľšou výzvou sa zlepšovala a právom obsadila miesto v prvej finálovej trojici. Taká je pekárka Mirka.

„Od malička ju poznám ako usilovné, šikovné, múdre malé dievčatko a teraz je z nej žena, ktorá sa nebojí žiadnych výziev, “ povedala Mirkina teta počas finále.

Mirka_Tomáš.JPG

Mirka na svojom Instagrame uverejnila slová, ktoré nemala možnosť povedať osobne.

„Ani ja, ani nikto okolo by si ani len nepredstavil, že sa prepečiem do finále. Mamka sa stále v nedeľu lúčila so slovami ʻa už vypadni konečne ʼ, ale ja som vlastne ani nevypadla.

Zaspomínala si aj na prvé momenty zo stanu v Bernolákove. Keď si predstavím, ako sa ostatní začali vykladať v stane a ja som prišla s jednou tortovou formou a pár vecami, tak si hovorím, že asi tu nie som dobre a buď sa otočím na päte, alebo si máknem.

A Mirka skutočne zabrala. Výsledok jej usilovnej práce sa odrazil v kreatívnej výzve ôsmeho kola. Tanierový dezert Zelené jablko patrí medzi najkrajšie cukrárske diela tretej série Pečie celé Slovensko.

Prorok Miňo

Vo svojej dojemnej reči pokračovala proroctvom od Miňa. A mákla som tak, že došlo k tomu, čo mi prorokoval @miroslavmacula, že ako cestujem po stoloch (vystriedala som ich 7), tak precestujem až do finále.

Miňove slová sa skutočne naplnili a Mirka si vo finále počínala výborne. V technickej výzve skončila na prvom mieste a pochvalu si získala aj za trojposchodovú tortu .

mirka_finale.jpg

Byť 1. v technickej výzve, keď som si myslela, že som dala o jeden plát menej, ma totálne šokovalo. Myslím, že som si tou final tortou nabrala na seba viac, ako by som mohla zniesť. Ale nevyskúšaš, nevieš.

Neľutujem ani tú sekundu, kedy mi to spadlo v chladničke. Stále sa dejú veci z nejakého dôvodu. Úplne som s tým v pohode. Rovnako ako aj s mojím účinkovaním. Celý čas som bola sama sebou, na nič sa nehrala. Kto ma pozná, vie, že som fakt taký blázon a že sa stále smejem, hlavne keď som nervózna, pokračovala Mirka.

Dostať sa do najlepšej dvanástky a prebojovať sa všetkými výzvami až do finálovej trojice je skutočnou výhrou .

A musím teda povedať, že vlastne som vyhrala. Neskutočne veľa vedomostí a zručností, kopu zážitkov, úžasných ľudí a to všetko mi nikto nevezme.

Mirka na seba môže byť právom hrdá. Priestor na sociálnej sieti využila, aby zdieľala slová, ktoré nemala možnosť vyjadriť nahlas. Nemala som možnosť mať ďakovnú reč, ktorú mám ready od 1.kola, takže som sa musela rozpísať. 25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia