Úvod Novinky Šport
Päť kníh slovenských športovcov, ktoré by ste si mali prečítať
Päť kníh slovenských športovcov, ktoré by ste si mali prečítať

Päť kníh slovenských športovcov, ktoré by ste si mali prečítať

Týchto päť kníh odporúčame športovým priaznivcom. 

Petra

Vlhová vydala knihu Petra s podtitulom Moja cesta k veľkému glóbusu v roku 2021. Jej spoluatorom je novinár Juraj Berzedi. 

V knihe sa dočítate o detstve a dospievaní olympijskej víťazky, ale aj o zákulisí lyžiarskeho sveta či o vzťahoch so súperkou Mikaelou Shiffrinovou a bývalým trénerom Liviom Magonim.

Môj svet

V roku 2018 vyšla kniha jedného z najlepších cyklistov ostatných rokov Petra Sagana.

Publikácia Môj svet odhaľuje, čo je najväčšou motiváciou trojnásobného majstra sveta, ako sa pozerá na špurt či čo si myslí o iných jazdcoch.

Matej Tóth: Odchýlka

Vlastnú knihu má i držiteľ zlatej olympijskej medaily z roku 2016 Matej Tóth. Autobiografia má názov Matej Tóth: Odchýlka a jej spoluatorom je novinár Michal Červený.

Matej Tóth s knihou Odchýlka.jpg

Odkrýva, ako prebiehal boj za očistenie Tóthovho mena po podozrení z dopingu a ako sa stal olympijským šampiónom v chôdzi na 50 kilometrov.

Volali ma bitkár

Od roku 2019 majú kníhkupectvá v ponuke titul Volali ma bitkár o bývalom hokejistovi Borisovi Valábikovi, pod ktorým je autorsky podpísaný aj novinár Marián Szűcs.

Kedysi hráč NHL a slovenský reprezentant, dnes obľúbený televízny komentátor či moderátor relácie Boris & Brambor v nej rozpráva o svojich začiatkoch, životných i hokejových bitkách, ženách, peniazoch a policajnej škole.

Tenis je môj život

Kniha Dominiky Cibulkovej Tenis je môj život, ktorej spoluautorkou je spisovateľka Andrea Coddington, vyšla v roku 2019.

Dominika Cibulková s knihou Tenis je môj život.jpg

Niekdajšia štvrtá hráčka svetového rebríčka v nej hovorí o pádoch a potknutiach, vydretých víťazstvách, vojnách mimo kurtu, ťažkých prehrách a životných križovatkách.

25 50 75 90
Foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Televízia