Úvod Novinky Tipy z programu
Energia Petry Polnišovej je to, čo pred víkendom potrebujete
Energia Petry Polnišovej je to, čo pred víkendom potrebujete

Energia Petry Polnišovej je to, čo pred víkendom potrebujete

Známa herečka prijala Adelino pozvanie a porozprávala o spolupráci so sviňou, svojich dvoch deťoch a vtipných zážitkoch z ajurvédskych pobytov.

Nezmeškajte premiérovú epizódu relácie Trochu inak, v ktorej Adela vyspovedala obľúbenú slovenskú herečku Petru Polnišovú.

Tá si zaspomínala na časy, keď spolu so Zuzanou Kubovčíkovou Šebovou tvorila dvojicu Cuky Luky.

Dve slovenské snobky milujúce čokoľvek rakúske nie je potrebné nijako špeciálne pripomínať a ani dodatočne predstavovať.

Mnohé ich hlášky zľudoveli a viaceré ich skeče môžeme označiť s odstupom času za legendárne.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Komičky si dokonca vyskúšali nakrúcanie so živou sviňou, ktorá podľa slov Petry Polnišovej mala nielen vyšší honorár ako ony samé, ale aj poriadne nabitý program.

Príde aj moderný pračlovek a omama

„Makajte dievčatá, sviňa má ešte záväzok, povedal nám producent... Po našom nakrúcaní letela do Holandska nakrúcať reklamu,“ zaspomínala si Petra.

Hoci veľmi nerada rozpráva o súkromí, tentoraz sa rozrozprávala o svojich deťoch, ale aj cestovateľských zážitkoch spojených s ajurvédou, ktorú obľubuje.

Sledujte ďalšiu časť Trochu inak a nenechajte si ujsť ani rozhovor s „moderným pračlovekom“ Mariánom Černým a omamou Sandrou Giňovou, ktorá pomáha rómskym rodičom s výchovou ich detí. Piatok o 21:55 hod. na Dvojke.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia