Archív - zvoľte dátum

Délidő - Čas poludnia

A Pátria Rádió szombaton délelőtt heti rendszerességgel jelentkező élő közéleti-politikai társalgóműsora. A vendégszék/ek/ben egy vagy több vendéggel, s amelynek - a hallgatók érdeklődésének köszönhetően - 2013 októberében már az 500. adása volt. A kendőzetlen vélemények és az egyenes kérdések műsora ez azoknak, akiket joggal érdekel, hogy mi történik itt és most, illetve milyen hatással lesz, lehet mindez közéletünk jövőjére.
Každú sobotu naživo vysielané talk-show Rádia Patria, ktoré – vďaka záujmu poslucháčov – v októbri 2013 malo už svoju 500. reprízu! Je to program, v ktorom moderátor a jeho pozvaný hosť (hostia) v dialógu priamych otázok a otvorených, neskrývaných odpovedí či názorov diskutujú o problémoch rezonujúcich v našom každodennom verejnom živote; resp. o tom, že tieto aktuálne témy aké dosahy môžu mať v budúcnosti.

Vysiela sa: sobota|szombat 11:05 -12:00.

Július 20-tól augusztus 31-ig a műsor korábbi adásaiból válagatunk.|Od 20. júla do 31. augusta vysielame výber z predchádzajúcich častí relácie.

Čas poludnia|Délidő

Sobota 23.12.2017, Vajon mit jelent a hit azok számára, akik börtönbüntetésüket töltik? És vajon működik-e a karácsony misztériuma odabenn a zárkalétben, illetve hogyan működik idekünn, amikor az eredeti szigorú vallási keret a többség számára már csak kevéske, vagy nincs is ott az ünnep mögött, hiszen lényegében szekuláris országban élünk. Hogyan hat családi kapcsolatainkra az agyonhajszolt és figyelemhiányos köznapi valóság? Ebben a labilis világban is megtaláljuk-e a biztos fogódzókat, megtanítjuk-e a gyerekeket, hogy a boldogulásukhoz hinni merjenek magukban? Csak pár kérdés azok közül, amelyekről Antala Évával, a börtönmissziót önként vállaló nagyölvedi tiszteletes asszonnyal, a Szlovák Testvéri Börtöntársaság igazgatónőjével Miklósi Péter beszélget.