Úvod Novinky EURO 2020
Výsledky EURO 2020 háda Achilles: Nie je prvé zviera, čo to vie
Výsledky EURO 2020 háda Achilles: Nie je prvé zviera, čo to vie

Výsledky EURO 2020 háda Achilles: Nie je prvé zviera, čo to vie

Kocúr už uhádol správny výsledok niekoľkých zápasov.

Ruský kocúr Achilles je nielen drahým mačacím druhom, no hlavne je známy svojimi vešteckými schopnosťami. Už v roku 2018 predpovedal výsledky svetového šampionátu vo futbale.

Všetky oči ho sledujú aj teraz, keď pred každým zápasom na EURO 2020 určuje, kto podľa jeho mačacieho inštinktu vyhrá.

Achilles pritom predpovedá výsledky z dvoch misiek mlieka, ktoré sú postavené pri vlajkách súperiacich tímov. Z ktorej mištičky sa kocúr napije, tá vlajka a jej tím vyhrá.

Úspešnosť predpovede mu vyšla, bohužiaľ, pri našom zápase so Švédmi. Pri dueli s Poliakmi mu chutilo viac z misky pri bielo červenej vlajke, našťastie, to ostalo len pri chuti mlieka.

Ruský mačací veštec však nie je jediným zvieraťom, ktoré predpovedalo výsledky významných zápasov.

Tapír Manolo Tapír Manolo.png

Tento tapír žije v čilskej Buin Zoo a jeho špecializáciou je predpovedanie výsledkov kvalifikácie na svetový šampionát v Qatare v roku 2022. Takisto predikoval aj výsledky Copa America 2021.

Chobotnica Paul Chobotnica Paul.png

Azda najslávnejším zvieraťom s inštinktom správneho výsledku bola chobotnica Paul, ktorá v roku 2010 doplávala na druhý svet.

Paulova veštecká kariéra sa začala na Svetovom šampionáte FIFA 2010, kde mal na starosti predpovedanie výsledkov tímu Nemecka. Zo 14 zápasov hlavonožec predpovedal víťazov až 12.

Ťava Shaheen

Ťava Shaheen.jpg

Predchodcom Paula bol ťaví samec Shaheen, ktorý predpovedal výsledky z Dubaja, kde sa narodil a vyrastal. Shaheenova technika spočívala v ležaní na horúcom piesku, užívaní si slnka a priklopení sa papuľou k jednej či druhej vlajke súperiacich tímov.

Tento spôsob predpovedí mu vychádzal na svetovom šampionáte v roku 2014 a tak mal predpovedať aj zápasy na šampionáte v roku 2018. Avšak zatienil ho kocúr Achilles.

Slon Yashoda Slon Yashoda.jpg

Slonica z hamburgskej zoo Hagenbeck trénuje so svojím trénerom vyberanie vlajky chobotom z plnej škatule vlajok. Koho vlajku vyberie 42-ročná slonia veštkyňa, ten vyhrá celý šampionát.

Prasa Suzie Prasa Suzie.jpg

Ostro sledovaným zvieraťom a azda aj posvätným v Anglicku je prasnica Suzie. Tá predpovedá výsledky národného tímu na EURO 2020. Zatiaľ vyveštila výhru Anglicka nad Chorvátskom, čo jej vyšlo.

Pri predpovedi výsledku zápasu Anglicko - Škótsko si najprv vybrala vedierko s jedlom, na ktorom bola anglická vlajka. Následne si však pochutnala aj na obsahu škótskeho vedierka. A výsledok zápasu? Remíza.

Zdroj úvodnej fotky: Instagram kocúr Achilles

Zdroj fotiek v článku: telecomasia.net

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia