Úvod Novinky Filmy a seriály
Veľká rekapitulácia seriálu Priznanie, ktorý ide do finále
Veľká rekapitulácia seriálu Priznanie, ktorý ide do finále

Veľká rekapitulácia seriálu Priznanie, ktorý ide do finále

Poslednú časť si môžete pozrieť v nedeľu na Jednotke, všetky predošlé v online archíve RTVS.

Obľúbený seriál Priznanie, ktorého každú z epizód sledovalo počas uplynulých nedieľ v priemere pol milióna divákov, sa blíži do veľkého finále.

Priznanie prinieslo pokračovanie príbehu Važanovcov, ktorých diváci spoznali už v seriáli Hniezdo. Pracovitý Michal sa snažil vzkriesiť podnikanie, jeho manželka Kristína sa k práci vrátila tiež.

Seriál Hniezdo

Dcéra Važanovcov Ema odišla študovať do zahraničia, syn Boris sa v seriáli zaplietol do partie extrémistov. Zdroj foto: RTVS

Po komplikovanom pôrode, smrti matky a materskej dovolenke si opäť sadla za šijací stroj, zistila však, že potrebuje výpomoc. Do deja, ale aj rodinného kolobehu sympatických manželov vstúpila Lejla.

Mladá žena zo Sýrie, ktorej meno bolo dlho na zozname čakateľov na azyl, sa na Slovensko dostala v „dodávke smrti“, ktorej nehoda zostáva naďalej nevyšetrená.

Priznanie, Angelika Sbouli

Jedna z prvých scén Priznania s herečkou Angelikou Sbouli. Zdroj foto: RTVS

Lejla žila spolu so synom Sámim v utečeneckom tábore, kde našla nielen útočisko, ale aj nových priateľov. Bola to práve sociálna pracovníčka Andrea, ktorá Lejle našla novú prácu.

Záverečná časť Priznania v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke

Po absolvovaní krajčírskeho kurzu sa zamestnala u Kristíny Važanovej. Spájala ich nielen práca, ale aj starostlivosť o deti – chlapcov v takmer rovnakom veku.

Priznanie: Važanovci a Lejla

Momentka z nakrúcania v kuchyni u Važanovcov. Zdroj foto: RTVS

Sympatická Lejla sa veľmi skoro stala blízkou priateľkou rodiny Važanovcov. Michal s Kristínou sa jej snažili pomôcť aj mimo krajčírskej dielne.

Seriál Priznanie otvoril množstvo vážnych, ale aj citlivých tém. Extrémizmus, láska medzi ľuďmi rovnakého pohlavia, zakázané vzplanutie, rodinná či osobná kríza aj korupcia v polícii.

Priznanie: Ivan Krúpa ako majiteľ autobazáru

Priznanie malo v sebe skvelú kriminálnu zápletku. Zdroj foto: RTVS

Vďaka novému pôvodnému seriálu RTVS, ktorý režíroval Braňo Mišík, sme spoznali nové herecké talenty. V Priznaní si zahrala Angelika Sbouli, Martina Zábranská či Juraj Sipos.

V nedeľu sa Priznanie skončí. Čo bude s uneseným Filipom Važanom, ktorého si únoscovia pomýlili? Čo bude so Sámim, ktorého skutočná matka zahynula? Ako a kde skončí Marta Fialová, ktorá cíti obrovskú krivdu? A koho priznanie bude najtrpkejšie?

Sledujte v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke. Rovnako na webe v online streame a tiež prostredníctvom mobilnej aplikácie RTVS.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia