Úvod Novinky Osobnosti
Martin Valihora: Šou Milujem Slovensko je malou oslavou života
Martin Valihora: Šou Milujem Slovensko je malou oslavou života

Martin Valihora: Šou Milujem Slovensko je malou oslavou života

Bubeníka čaká súboj s partnerkou Natáliou Germáni.

Premiérové vydanie šou Milujem Slovensko, ktoré vysielame v piatok 11. decembra o 20:30 na Jednotke, obstarajú v Danovom tíme herečky Natália Germani a Lucia Bugalová a spevák a divadelný herec Martin Madej. U Adely na druhej strane barikády budú stáť gitarista Michal Bugala, speváčka Svetlana Rymarenko a bubeník Martin Valihora, ktorého sme sa opýtali pár otázok.

valihora, milujem slovensko

Pre jedného z najlepších bubeníkov nielen u nás, ale aj v Európe, to bude premiéra v obľúbenej šou. Dúfa, že to bude viac o zábava, ako o vedomostiach. „Chcem si to užiť a nemať stres. Moje vedomosti o Slovensku sú dosť kľukaté. Dúfam, že sa hlavne zabavíme," zaželal si Martin, ktorý sa na obrazovkách RTVS na jar 2021 predstaví ako moderátor v relácii Klubtúra.

Počas svojich študentských čias rád komunikoval s učiteľmi a aj s nimi žartoval. „Rád som spieval či tancoval. Hrozne rád som hral na bubny. Čo sa predmetov týka, tak slovenčina a dejepis mi išli lepšie," povedal Martin, ktorému jeho partnerka Natália Germáni, piatková súperka, vo februári tohto roka priviedla na svet dcérku Zunu.

Bývalý člen kapiel IMT Smile, Prúdy či Collegium Musicum má jasno v tom, na ktoré miesto doma sa vracia najradšej. „Mám na Slovensku rád mnoho oblastí, ale môj najobľúbenejší je Liptov a čiastočne aj Orava. Veľmi rád sa vraciam do oblasti Terchovej a Ružomberka, kde máme aj chatu, na ktorej som strávil veľkú časť detstva," poodhalil čo-to zo svojho súkromia.

valihora, milujem slovensko

Rodák z Bratislavy, ktorý vyrastal v hudobníckej rodine, zhodnotil rok 2020 ako mimoriadne intenzívny na prežívanie a na konfrontovania sa s vecami, na ktoré nebol zvyknutý. Situácia s pandémiou koronavírusu nie je Martinovi, podobne ako ďalším hudobníkom, príjemná. „Do života mi to neprináša nič dobré. Pokoru by som si radšej trénoval iným spôsobom ako izoláciou," povedal absolvent Konzervatória v Bratislave, kde vyštudoval hru na bicie a perkusie.

Pozrite si vo videu Martinove slová k pozvánke do šou Milujem Slovensko. Nás veľmi potešili.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia