Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Porotkyne o nových výzvach. Budú náročnejšie ako v 1. sérii?
Porotkyne o nových výzvach. Budú náročnejšie ako v 1. sérii?

Porotkyne o nových výzvach. Budú náročnejšie ako v 1. sérii?

Čo očakávajú láskavé, no prísne porotkyne od výkonov novej finalovej dvanástky? Dozviete sa vo videu.

Ich pozornému oku a vycibreným chuťovým pohárikom neujde ani najmenší detail. Ich rady sú hodné zlata. A ich podpora, hoci sú porotkyne, tak veľmi potrebná.

Jožka Zaukolcová a Petra Tóthová sa aj v druhej sérii Pečie celé Slovensko ako porotkyne postarajú o usmernenie 12 súťažiacich pri zdolávaní výziev. A budú to práve ony dve, ktoré rozhodnú o víťazovi.

Čo očakávajú porotkyne od 2. série najsladšej šou, od súťažiacich? A aké budú výzvy? Pozrite si rozhovor.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Výzvy? Zaujímavé aj náročné

"Myslím si, že výzvy budú primerané prvej sérii. Zaradilo sa tam aj veľa klasických výrobkov, o ktoré žiadali ľudia - tak sme ich tam doplnili," povedala záhadne v rozhovore porotkyňa Jožka Zaukolcová.

Ona sama očakáva od súťažiacich eufóriu chutí, zaujímavé kombinácie a veľmi sa teší na ich prezentácia hotových výrobkov.

"Je to veľmi subjektívne, lebo pre každého ťažké niečo iné," uviedla na margo cukrárskych výziev porotkyňa Petra Tóthová.

"Ten zoznam sme však zostavili tak pútavo, že to môže byť zároveň aj náročné aj zaujímavé," dodala.

Ako doplnila nielen ona, ale všetci, ktorí sa podieľali na tvorbe už druhej série Pečie celé Slovensko, urobili všetko preto, aby naplnili očakávania divákov, splnili ich túžby o koláčoch a dezertoch, ktoré by chceli spoznať a boli ešte lepší ako minulý rok.

Pečie celé Slovensko 2 štartuje už v nedeľu 2. októbra na Jednotke o 20:30 hod, sledovať ho môžete aj online na webe rtvs.sk.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia