Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Mirka reagovala na komentáre divákov: Na nič som sa nehrala
Mirka reagovala na komentáre divákov: Na nič som sa nehrala

Mirka reagovala na komentáre divákov: Na nič som sa nehrala

Finalistka Mirka prezradila, kedy v stane zavládlo úplné ticho a čo diváci na obrazovkách nevideli.
Veselá pekárka Mirka si zaspomínala na šou Pečie celé Slovensko.

Zo všetkých technických výziev si najviac užila pečenie langošov. Štvrté kolo bolo plné tradícií, spevu a tanca. Z kreatívných výziev sa jej páčila torta pre mamu a zelené jabĺčko.

Naopak, výzva, ktorá ju najviac potrápila bol francúzsky dezert Mníšky. „Z toho som bola úplne v depresii. Keď som videla, koľko to má strán, koľko to má krokov,“ povedala Mirka. 

Mirka pečie s láskou pre svojich najmilších, ale sladké jedlá neobľubuje. Napriek tomu, že pečenie je jej vášňou, na tanieri uprednostní šalát.

PCS3-epi9-PidanyPhoto-01907.jpg

Horúce finále

Finálový deň bol mimoriadne náročný. Nával rôznych emócií sprevádzalo horúce počasie, únava aj radosť. Mirka opísala svoje dojmy z posledného dňa. Divákov tiež zaujímalo, ako sa cítila po vyhlásení víťazky.

„Žiadne extra pocity som nemala. Ja som bola rada, že už bude koniec, lebo ten deň bol vyčerpávajúci, namáhavý, horúci brutálne.“

Posledné pekárske kolo bolo o emóciách. „Nebolo to v telke, ale prišli ma párkrát prepudrovať, lebo som revala ako malé decko. Myslím, že som vyhrala aj najurevanejší pekár.“ Finále si však veľmi užila so všetkým, čo k nemu patrilo.

 Mirka reagovala aj na komentáre odkazujúce na rozbitú dekoráciu na trojposchodovej torte. „Musela som niečo vystrojiť aj vo finále, inak by to nebolo ono, inak by som to nebola ja,“ reaguje so smiechom pri spomienke na nešťastnú nehodu.  Musím povedať, že tam zavládlo úplne ticho a také zdesené oči,pokračovala Mirka.

Najlepší moment šou

Na priateľské a blízke vzťahy, ktoré sa počas šou vybudovali spomínajú finalisti v každom živom vysielaní. Mirka nebola výnimkou: „My sme spolu trávili každú voľnú chvíľu, takže sa vytvorilo také pekné priateľstvo medzi nami.“

Od začiatku šou bývala s Timi. Mali sme taký fajn apartmánik, ktorý každý večer hostil všetkých ostatných,“ zaspomínala Mirka.


PCS3-epi11-PidanyPhoto-02966.jpg

Spolufinalista Patrik sa v diskusii zapojil do živého vysielania. Mirky sa opýtal na najzábavnejší moment zo šou. „Ako si ma išiel upokojovať cez smiech a slzy za tú bublaninu. A potom ako sme to večer hodnotili a točili ste ma. Mala som pozerať na svoju bublaninku a usmievať sa.“

Mirka a Patrik si počas šou vybudovali blízky priateľský vzťah. Diváci si ich pamätajú ako veselú dvojicu. Takto opísala Mirka Patrika: "Paťo bol ukecaný, vyrehotaný, bláznivý, veľmi šikovný a strašne sa chcel učiť nové veci."

Diváci ocenili Mirkin zmysel pre humor a veselú energiu počas šou. „Možno to niektorým ľuďom vadilo, ale ja sa nebudem pretvarovať. Celý čas som bola taká, aká som reálne. Aj moji známi ocenili, že som sa na nič nehrala.“

mirka_patrik_pecie_cele_slovensko.png

Prezradila, že pečenie je predovšetkým jej záľuba, ktorou sa neplánuje profesionálne živiť. „Ja som rada, že to je môj koníček a že to môžem robiť, nie, že musím robiť.“

Záznam zo živého vysielania je dostupný na Instagrame Pečie celé Slovensko. Dozviete sa, kto im pomáhal s prípravou na výzvy, ako vyzeral bežný natáčací deň, čo bude Mirka piecť na Vianoce a naopak, čo upiecť nevie.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia