Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Inšpirácie na vianočné dobroty podľa Pečie celé Slovensko
Inšpirácie na vianočné dobroty podľa Pečie celé Slovensko

Inšpirácie na vianočné dobroty podľa Pečie celé Slovensko

Prinášame niekoľko inšpirácií na vianočné pečenie podľa receptov zo šou Pečie celé Slovensko.

Vianočný ošiaľ vrcholí a všetky pekárky a pekári oprašujú zástery.

Klasické linecké koláčiky sú neodmysliteľnou vianočnou pochúťkou. Vyskúšajte si recept od pekárky Milky. Linecké kolieska s motívom soba Rudolfa oživia vianočný stôl a potešia všetky deti.

Rudolf koláčiky od Milky


K vianočnej pekárskej tradícii určite patria medovníky. Pekárka Zuzka z druhej série šou Pečie celé Slovensko inšpirovala netradičným receptom. Vykúzlite pre svojich najbližších jej plnený vianočný medovník.

Plnený medovník od Zuzky


V bezplekovom kole v tretej sérii šou sa súťažiaci vyhrali s receptom na parížske rožteky. Nadýchané bielkové cesto, chuť orieškov a čokolády ulahodí každému maškrtníkovi. Hodia sa na bežný deň, ale aj sviatočný stôl. Recept pre vás pripravila Petra Tóthová.

parizske-rozky(1).jpg


Cestujete na sviatky k rodine? Nezabudnite napiecť. Okrem klasických koláčikov, ktoré skryjete do krabice od topánok, môžete vyskúšať travel cake. Kokosový koláč na cestu padne vhod každému pasažierovi. Pekárka Mirka má pre vás recept. Nebojte sa však experimentovať aj podľa vlastných chutí.

Travel cake od Mirky


Vôňa pomarančov a chuť čokolády je dokonalá kombinácia, ktorá pohladí chuťové poháriky. Jednoduchý recept na pomarančové brownie od Veroniky zvládne každý pekár. Osviežte svoju domácnosť vôňou pomarančov, ktorá k Vianocam zaručene patrí.

Pomarančové brownie od Veroniky

Mnoho ďalší receptov, ktoré osladia vianočné dni nájdete na stránke Pečie celé Slovensko.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia