Úvod Novinky Tipy z programu
Vianoce s RTVS: Sviatočný TV program a veľkolepé premiéry
Vianoce s RTVS: Sviatočný TV program a veľkolepé premiéry

Vianoce s RTVS: Sviatočný TV program a veľkolepé premiéry

Počas vianočných sviatkov je pre divákov RTVS pripravený bohatý program. Na čo sa môžete tešiť?

Jednotka aj Dvojka si pre svojich divákov pripravili bohatú vianočnú nádielku. Tešiť sa môžete na premiéry, ale aj tradičné vianočné filmy či relácie.

Azda najočakávanejšou novinkou je, že po 25 rokoch sa na obrazovkách Jednotky zjaví Popoluška s Libušou Šafránkovou.

Okrem vianočného programu sa môžete tešiť na rodinné filmy, ale aj poriadnu dávku zábavy aj napätia.

Tešiť sa môžete napríklad na:

  • Whitestar
  • Carla
  • Podarená rodinka
  • Kôň
  • Láska v Laponsku

Rodinné filmy aj dramatické momenty

Už v pondelok 19. decembra o 20:10 hod. Dvojka odvysiela prvú časť desaťdielnej minisérie Pošta pani Kolníkovej. Jednotka si v pondelok pre divákov pripravila rodinný film Whitestar o priateľstve človeka a bystrého koníka.

O desiatej večer v pondelok si na Jednotke môžete pozrieť minisériu Klub spievajúcich mäsiarov, ktorá sa po svojom odvysielaní stretla s veľkým diváckym úspechom.


Nielen milovníci baletu si iste vychutnajú životopisný film Carla, ktorý ponúkneme v utorok o 20:30 hod. na Jednotke.

V stredu si na svoje prídu fanúšikovia napätia a nečakaných odhalení. Jednotka o 20:30 hod. odvysiela detektívny film Vraždy v Arcachone, nasledovať bude ďalšia časť dokusérie ŠTB: PRÍSNE TAJNÉ: MIER NA ZEMI.

Obľúbený komediálny seriál Podarená rodinka odvysiela Jednotka už tradične vo štvrtok o 20:30 hod., po ňom si nenechajte ujsť diskusnú reláciu Pod povrchom s hosťom Róbertom Bezákom.


Vianočné premiéry aj milovaná Popoluška

Už 23. decembra si môžete vychutnať vianočný program na obrazovkách Jednotky a Dvojky a naladiť sa tak na Štedrý deň.

Na Jednotke sú pripravené rozprávky ako Zázračný nos, Anjel Pána či Byl jednou jeden král. O 22:00 hod. bude nasledovať romantický vianočný film Láska v Laponsku.

Dvojka 23. decembra ponúkne premiéru animovaného filmu Websterovci, ktorý len nedávno vstúpil do kín. Večer o 22:30 hod. sa môžete zabaviť spoločne s hosťami talkšou Trochu inak.

Štedrý deň bude skutočne štedrý a televízna ponuka bohatá. Vybrať si môžete z vianočnej rozprávkovej klasiky, ako aj z niekoľkých televíznych premiér.


Veľkou novinkou je Popoluška, ktorá sa po 25 rokoch objaví na obrazovkách RTVS. Okrem toho sa na Jednotke môžete tešiť na rozprávky ako Johankino tajomstvo, Jak se budí princezny či Láska na vlásku.

O 21:45 hod. si nenechajte ujsť veľkolepú premiéru slovenskej komédie Kôň v réžii Martina Šulíka, v hlavnej úlohe s Danielom Fisherom.

Dvojka prinesie vianočný koncert Simy Magušinovej, film Kubo či rozprávku Mimi a Líza: Záhada vianočného svetla.

Prvý sviatok vianočný sa ponesie v znamení vianočnej nálady. Na Jednotke je pripravená sviatočná televízna premiéra rozprávky Zakliata jaskyňa.

Nádherný príbeh o víťazstve dobra nad zlom režírovala úspešná slovenská režisérka Mariana Čengel Solčanská, ktorá sa postarala o hviezdne obsadenie. Celý vianočný program Jednotky nájdete v samostatnom článku.

Veľkolepá premiéra vás čaká aj na Dvojke. O 20:20 hod. si nenechajte ujsť film Peter Dvorský, ktorý je režisérskou prvotinou Ivety Malachovskej. Viac z vianočného programu Dvojky nájdete tu.

Nazrite do kompletného TV programu a zistite, na čo ďalšie sa môžete tešiť.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia