Úvod Novinky Zaujímavosti
RTVS kraľuje sledovanosti. Zápas o bronz videlo viac ako milión ľudí
RTVS kraľuje sledovanosti. Zápas o bronz videlo viac ako milión ľudí

RTVS kraľuje sledovanosti. Zápas o bronz videlo viac ako milión ľudí

Ťahačmi sledovanosti boli hokejové zápasy na :ŠPORT, ale aj atraktívne programy Jednotky, ako Priznanie či Milujem Slovensko.

Diváckym lákadlom boli počas uplynulého víkendu najmä prenosy zo ZOH v Pekingu na televíznom okruhu :Šport.

V piatok dominoval sledovanosti olympijský športový prenos zo semifinálového hokejového zápasu Slovenska s Fínskom. Aj napriek skorým ranným hodinám ho sledovalo až 405-tisíc divákov, na webe rtvs.sk dosiahol až 372 676 pozretí.

Diváci sledovali ráno aj preteky žien v biatlone s hromadným štartom (191-tisíc divákov) a :Šport tak počas piatkového rána dominoval televíznemu vysielaniu.

Hokejových fanúšikov prilákal k televíznym obrazovkám aj semifinálový hokejový duel Ruska so Švédskom, ktorý si pozrelo 214-tisíc divákov.

Zápas o bronzové medialy mal miliónovú príchuť

Najväčším víkendovým televíznym trhákom sa stal hokejový zápas Slovenska so Švédskom o bronzovú medailu zo ZOH v Pekingu.

Napínavý duel si v sobotu popoludní nenechalo ujsť až 936-tisíc divákov.

Poslednú tretinu pritom sledovalo 1 096 000 divákov. Tento športový prenos sa tak najsledovanejším programom dňa.

Radosť po získu bronzu aj s brankárom Patrikom Rybárom.jpg

„Veľmi si cením priazeň divákov a teší ma, že nový športový televízny okruh si plní svoju funkciu, čoho dôkazom sú aj výsledky sledovanosti za uplynulé obdobie."

"Gratulujem slovenským športovcom k ich výkonom na zimných olympijských hrách v Pekingu a som úprimne rád, že ich snahu, vytrvalosť a nadšenie môžeme preniesť cez televízne obrazovky k našim divákom, inšpirovať tak ľudí a priviesť k športu nové mladé talenty,“ vyjadril sa generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

V nedeľu popoludní bol najsledovanejším programom Záverečný ceremoniál ZOH v Pekingu. Na televíznom okruhu :Šport ho sledovalo 252-tisíc divákov.

Ranné olympijské hokejové finále medzi Ruskom a Fínskom si pozrelo 130-tisíc divákov.Na webe dosiahol zápas 41.496 pozretí.

Jednotka a jej programy znova na jednotku

Jednotka zaujala divákov počas víkendu tradične najmä zábavnými reláciami.

V piatok večer prilákala divákov k obrazovkám obľúbená šou Milujem Slovensko. Sledovalo ju 456-tisíc divákov a šou bola v danom čase jednotkou v sledovanosti.

V sobotu si diváci nenechali ujsť súťažno-zábavnú šou Záhady tela (444-tisíc divákov) a talkšou Neskoro večer (345-tisíc divákov), pričom obe relácie boli jednotkou v sledovanosti.

V nedeľu dominoval v hlavnom vysielacom čase opäť seriál Priznanie, ktorý opäť prekonal polmiliónovú hranicu sledovanosti.

Siedmu epizódu sledovalo 522-tisíc divákov. Seriálová novinka sa tak opäť stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa.

Diváci ostali verní Jednotke aj neskôr večer a film Bez teba nikdy, Louna si pozrelo 193-tisíc divákov.

V nedeľu na poludnie lákala divákov k televíznym obrazovkám aj diskusná relácia O 5 minút 12 na Jednotke. Sledovalo ju 392-tisíc divákov.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia