Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Tieto úlohy sú pripravené pre finalistov, odhalila porotkyňa Petra
Tieto úlohy sú pripravené pre finalistov, odhalila porotkyňa Petra

Tieto úlohy sú pripravené pre finalistov, odhalila porotkyňa Petra

O najsladšej šou jesene sa s Petrou Tóthovou rozprávala Petra Bernasovská a Richard Dedek v programe Dobré ráno, Slovensko.

Najsladšia šou jesene už od 10. októbra na Jednotke. Piecť bude naozaj celé Slovensko, pretože finalisti pochádzajú z rôznych kútov a pred kamerami predvedú mnohé domáce a overené recepty. Necháte sa inšpirovať?

Na výkony talentovaných amatérskych cukrárov a pekárov bude dohliadať dvojica porotkýň - Jozefína Zaukolcová a Petra Tóthová. Šou Pečie celé Slovensko bude divákov sprevádzať dvojica Milan Zimnýkoval a Juraj Bača.

PetraTóthová Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Sme veľmi férové porotkyne," zhodnotila v programe Dobré ráno, Slovensko Petra Tóthová, ktorá si pred kariérou profesionálnej cukrárky vyskúšala aj prácu letušky. Vďaka tejto profesii videla poriadny kus sveta a zároveň mala možnosť ochutnať rôzne dezerty.

Trendom už nie sú prezdobené dezerty

„Súťažiaci sú úžasní. Myslím si, že na Slovensku máme skvelých a kreatívnych cukrárov a pekárov," nešetrila chválou sympatická Petra. Ako dodala, v každej epizóde šou, ktorá sa na obrazovky dostane druhú októbrovú nedeľu, sa bude na čo pozerať a tešiť. "Každý súťažiaci bude musieť splniť osobnú, technickú a kreatívnu výzvu," upresnila porotkyňa.

Pečie celé Slovensko - moderátori a porota

Šou Pečie celé Slovensko čaká veľkolepá premiéra. Už 10. októbra na Jednotke. Zdroj foto: RTVS

Diváci sa dočkajú mnohých zaujímavých receptov, ktoré si budú môcť vyskúšať potom sami vo vlastnej kuchyni. Šou priam vyzýva ľudí, aby sa nebáli pri pečení experimentovať a vyskúšať niečo nové. Lebo aj torty, koláčiky či zákusky podliehajú trendom a dokážu ohúriť nielen svojou chuťou.

„Čisté línie, ale aj kvety. Rozhodne to už nemá byť také prezdobené ako kedysi. V popredí sú napríklad tzv. nahé torty," navnadila moderátorov, ale najmä poslucháčov Petra. V rozhovore s Petrou Bernasovskou a Richardom Dedekom porozprávala aj o svojich začiatkoch s pečením.

Šou Pečie celé Slovensko od 10. októbra na Jednotke.

zdroj úvodnej foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia