Archív - zvoľte dátum

Délidő - Čas poludnia

A Pátria Rádió szombaton délelőtt heti rendszerességgel jelentkező élő közéleti-politikai társalgóműsora. A vendégszék/ek/ben egy vagy több vendéggel, s amelynek - a hallgatók érdeklődésének köszönhetően - 2013 októberében már az 500. adása volt. A kendőzetlen vélemények és az egyenes kérdések műsora ez azoknak, akiket joggal érdekel, hogy mi történik itt és most, illetve milyen hatással lesz, lehet mindez közéletünk jövőjére.
Každú sobotu naživo vysielané talk-show Rádia Patria, ktoré – vďaka záujmu poslucháčov – v októbri 2013 malo už svoju 500. reprízu! Je to program, v ktorom moderátor a jeho pozvaný hosť (hostia) v dialógu priamych otázok a otvorených, neskrývaných odpovedí či názorov diskutujú o problémoch rezonujúcich v našom každodennom verejnom živote; resp. o tom, že tieto aktuálne témy aké dosahy môžu mať v budúcnosti.

Vysiela sa: sobota|szombat 11:05 -12:00.

Čas poludnia|Délidő

Sobota 23.09.2017, Miért nincs összefogás az ellenzékben, miért képtelen felvenni a versenyt a kormánykoalícióval? Kinőheti-e magát kormányváltó erővé, ha ez idő szerint azt sem tudjuk, mit hangolnának/hangolhatnának össze a hatalomváltásban érdekeltek! Mert egyelőre azt sem látni, milyen irányúak az oppozíció valós törekvései, és ha hatalomra jutna, akkor, például, mit milyen forrásból orvosolna a jelen helyzettel szemben? Ugyanis ha a közfelháborodás bontókalapácsában bizakodik, abba bekapcsolódhat a jobbszél is meg az útszél is. Grendel Gáborral, a parlamenti ellenzékben lévő Nova párt elnökével Miklósi Péter beszélget.