Nahlas

Nahlas je prvá rozhlasová dokumentárna séria Rádia Devín. V dobe zaplavenej informáciami, kedy vyhrávajú tí najhlučnejší, dáva osem rôznych autorov hlas protagonistom a témam, o ktorých sa nehovorí často a dostatočne zreteľne.

Autorky a autori: Marek Moučka – 420 ton / Eduard Cicha – Domec / Jonáš Gruska a Tereza Dodoková – Radikálna pozornosť / Dorota Vlnová – Betónová nenávisť / Soňa Koželová – Neveda / Tereza Križková – Mínus 350 gramov / Barbora Sliepková – Pišta / Juraj Šlauka – Šťať proti vetru
Popis epizódy
Skrz sociálnu poradkyňu Annumáriu Koločaiovú sa ponoríme do každodenných situácii, ktoré zažívajú pracovníci i klienti nízkoprahového centra Domec, v ktorom ľudia bez domova nájdu priestor na uspokojenie svojich základných životných potrieb. Autorský rozhlasový fíčer Eda Cichu.
Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Archív - zvoľte dátum

Bio autora: Edo Cicha je absolvent ateliéru dokumentárnej tvorby na filmovej a televíznej fakulte VŠMU. Štúdium ukončil investigatívnym dokumentárnym filmom: Základná umelecká škola Petra Breinera, ktorý sa zaoberal zneužívaním moci primátorkou Humenného. Po ukončení štúdia sa venoval najmä krátkometrážnej dokumentárnej tvorbe pre televíziu (Expremiéri, Budujeme Slovensko, Môj emigrant). Pracoval ako spravodajský kameraman pre Hospodárske noviny. V súčasnosti pracuje na vývoji celovečerného investigatívneho filmu.

CICHA_foto.png

Archív - zvoľte dátum